Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen

Aiot liittyä? Ja tiedät että sinulla on aikaa olla aktiivinen? Hienoa ja tervetuloa! Täytäthän seuraavan lomakkeen HUOLELLA.

 

Lomake

Nimi: Hahmosi nimi

Ikä: Hahmosi ikä

Syntymäpäivä: 

Horoskooppi: 

Sukupuoli: Tyttö, poika, joku muu?

 

Status: Kouluttaja vai kasvattaja?

 

Ulkonäkö: Realistinen ulkonäkö vähintään 5 virkkeellä. Voit kertoa esim: pituuden, hiusten värin ja pituuden, ruumiinrakenteen, ihonvärin, silmien värin...

Luonne: Luonne vähintään 5 virkkeellä. Luonteen kannattaa olla monipuolinen, jotta siihen on helpompi kirjoittaa!

 

Perheenjäsenet: Ketä perheeseen kuuluu?

Aloituspokémon: Minkä aloituspokémonin hän valitsee Village Roselakesta? Kerro pokémonin sukupuoli, lempinimi (ei pakollinen) ja hieman luonteesta.

Muuta: Vielä jotain muuta?


Mitä enemmän kerrot, sitä tarkemmin muut kirjoittajat saavat selville hahmostasi ^^ muistathan lukea säännöt ja ohjeet sekä perehtyä sivuun hyvin ennen liittymistä!

Pelaajia tällä hetkellä 3/10

Liittyminen  [ Kirjoita ]

Nimi: Puuro

19.06.2019 21:28
Nimi: Aurora Rosewood

Ikä: 15v

syntymäpäivä: 30.3

Horoskooppi: Oinas

Sukupuoli: Tyttö

Status: Kouluttaja

Ulkonäkö: Noin 175 senttinen tyttö, todella tummanruskeilla suurilla silmillä. Hänellä on luonnonkihara pähkinänruskea tukka, joka näyttää auringon valossa hieman punertavalta. Tukka ei ole afron muodossa, mutta korkkiruuveja voi nähdä siellä täällä. Aurora on muuten hoikka, mutta hänen pitkistä jaloistaan löytyy voimaa sekä nopeutta. Hänen ihonsa väri on lähellä toffeen sävyä.

Luonne: Luonteeltaan Aurora on erittäin uhkarohkea ja kuumapäinen. Hänellä on voimakas tahto ja selvät mielipiteet. Tämä kouluttaja ei kuitenkaan koskaan tee hätäisiä johtopäätöksiä, vaikka harkintakyky ei hänellä olekaan kiperissä tilanteissa mikään paras. Aurora ei ole sosiaalisinta sorttia ihmisten keskuudessa, mutta pokemoneilleen hänet voi nähdä puhumassa. Hän toimii mielummin kuin katuu myöhemmin, ja odottaa pokemoneiltaan aina parasta suoritusta. Luovuttaminen ei ole hänelle vaihtoehto.

Perheenjäsenet:
äiti: Michelle Rosewood
isä: Ryan Rosewood

Aloituspokemon: Urospuolinen Charmander joka saa lempinimekseen Fury. Tämä Charmander tahtoisi olla vahvempi kuin muut pokemonit, ja yleensä tuijottaa vastaantulevia pokemoneita erittäin kylmästi, kuin he kaikki olisivat hänen vastustajiaan. Mukavan puolensa näyttää lähinnä vain kouluttajalleen, jota se kyllä suojeleekin jopa oman henkensä uhalla.

Muuta: Aurora joutui kymmenvuotiaana auto-onnettomuuteen, jonka takia hänen jalkansa melkein halvaantuivat. Niiden kuntoutus kesti viisi vuotta, jonka aikana hän odotti malttamattomasti päivää, jona voisi aloittaa salien voittamisen oikeana pokemonkouluttajana.

Nimi: Kipinä

12.04.2019 13:38
Nimi: Henry Cornphill
Ikä: 13v
syntymäpäivä: 17.6
Horoskooppi: Kaksonen
Sukupuoli: Poika

Status: Kouluttaja

Ulkonäkö: Tummahiuksinen 165 senttinen poika. Ruumiinrakenne on aika laiha muttei mitenkään alipainoinen. Siniset silmät ja iho on aika vaalea. Henry liikkuu paljon.

Luonne: Tutustuu mielellään uusiin ihmisiin ja uskaltaa kokeilla uutta. Henry on ystävällinen ja rehellinen mutta saattaa sanoa joskus jotain ajattelematonta jota ei kuitenkaan tarkoita. Vaikka henry on iloinen niin hän peittelee paljon tunteitaan joista hän ei uskalla muille puhua joka viittaa siihen että hän viihtyy yksin.

Perheenjäsenet: Henryllä on kaksoissisko Alice, Isoveli Martin ja kaksi pikkusiskoa emily ja Daisy. Toki myös isä ja äiti sekä Henryn isoisä asustaa myös samalla maatilalla.

Aloituspokemon: Absol joka on saanut lempinimekseen Lucky. Absol on suojeleva ja pitää ihmisistä ja kaipaa heiltä rapsutuksia aina kun on mahdollista.

Muuta: Henryn äiti on pokemonkasvattaja joka kasvattaa tilalla Mareeppeja, Miltankkeja sekä Blitzleja. Hänen uskollinen pokemoninsa on Ninetales.

Henryn isä on Sähkötyypin salijohtaja josta ehkä myöhemmin lisää :D

Henryn kaksoissisko ja isoveli ovat myös pokemonkouluttajia. Veljen uskollinen kumppani on Manectric ja siskon on Houndoom
Vastaus:

Hyvä hakemus! Muistathan kiinnittää hieman enemmän huomiota oikeinkirjoitukseen, esimerkiksi pilkkuihin sekä isoihin alkukirjaimiin erisnimissä :)
Aloitusta varten saat 10 kp!
Tervetuloa Rosaliniin!

-Firefly 14.4.2019

Nimi: Tähtikissa

05.04.2019 10:20
Nimi: Alice Elisabeth Willa Greenleaf
Ikä: 10v
Syntymäpäivä: 3.3
Horoskooppi: kalat
Sukupuoli: tyttö
 
Status: kouluttaja
 
Ulkonäkö: Realistinen ulkonäkö vähintään 5 virkkeellä. Voit kertoa esim: pituuden, hiusten värin ja pituuden, ruumiinrakenteen, ihonvärin, silmien värin... Alicella on pitkät, tummanruskeat hiukset. Tytön epävarman näköiset silmät näkee usein tuijottamassa toisia ruskean värin säihkyessä. Greenleaf on laiha ja pitkä ikäisekseen. Nuoren neidin iho on melko vaalea. Alice ei ole kovin lihaksikas, ja tappeluissa kannattaa luottaa enemmän hänen Pokémoniensa kuin itsensä Alicen voimaan.
Luonne: Alice on tyyni, rauhallinen, melko kunnianhimoinen — siis vain sisäisesti, sillä ulkoisesti tyttö yrittää näyttää vaatimattomalta — ja pitää Pokémoneista. Neiti Greenleaf ei jätä ketään pulaan hädän hetkellä. Alice innostuessaan papattaa kuin papupata, mutta muutoin seuraa mieluummin vierestä muiden puhumista. Ihmisiä kohtaan tyttö on kylmä, mutta osaa esittää tarpeen tullen kilttiä ja kohteliasta. Pokemoneille Alice on huomattavasti kiltimpi.
 
Perheenjäsenet:
Äiti Kayla Delilah Greenleaf
Veli Abel Ernesto Wilson Greenleaf

Aloituspokémon: Piplup, naaras, lempinimi Star Penguin.
Star Penguin on tarkka ulkonäöstään ja saattaa vaikuttaa vähän ylimieliseltä. Kun pääsee suojakerroksen alle, sieltä paljastuu herttainen pokemon, joka kaipaa rapsutusta.
Muuta:

Vastaus:

Hyväksytty! Ulkonäöstä olisi voinut jättää ohjeselityksen pois, tulisi selkeämpi lukea :) muuten loistava hakemus!
Saat aloitusta varten 10 kp!
Tervetuloa Rosaliniin!

-Firefly 14.4.2019

©2019 Rosalin - suntuubi.com